mandag den 16. april 2012

Semifinale!

Vi har været i Århus hele weekenden til 2 års fødselsdag - virkelig hyggeligt! :-) Igår skulle Mads også spille kamp, netop i Århus så det passede helt perfekt. Kampen var meget vigtig, for hvis Mads og holdet (Team Tvis Holstebro) vandt var de sikker på at komme i semifinalen - hvilket er virkelig flot da der er mange gode hold i ligaen.
Kampen var meget lige hele vejen igennem og utrolig spændende, dog trak Team Tvis det længste strå og er nu i SEMIFINALEN! Ej hvor er det bare super godt gået af dem. Der var vild jubel bagefter hvilket der ikke er noget at sige til. Der mangler stadig 2 kampe inden semifinalerne blandt andet mod rivalerne var Skjern, dog er der ikke noget at spille for - så der bliver nok sparet en masse spillere :-)
Nu kan jeg se frem til at Madsen har fri helt indtil på Torsdag! Han scorede forresten 6 mål igår, bla i slutfasen hvor der virkelig var brug for dem - så jeg er en meget stolt kæreste :-)1 kommentar:

  1. Det var super godt gået, og super godt af Mads, kan godt forstå du er stolt...håber i får nogle dejlige dage sammen. knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...