tirsdag den 8. maj 2012

Emmaljunga

Vi er kæmpe fan af Emmaljunga! Vi kiggede på virkelig mange forskellige barnevogne da vi skulle have barnevogn - men vi valgte en Emmaljunga, hvilket vi overhovedet ikke har fortrudt.
Vi lagde vægt på at vi ville have en barnevogn hvor stellet ikke blev ridset og rustent, og hvor der var punkteringsfrie hjul på. Så vi fik et UniQ Aluminiumsstel på, det kostede dog 1000 kr ekstra - men det passer også meget bedre til barnevognen end det andet hvis du spørger mig :-)
Da vi jo som sagt før skal til Rhodos, vil vi gerne have en klapvogn med, det siger alle vi har snakket med er klart det nemmeste og mest praktiske. Så vi var en tur i babysam og gæt engang hvilken en vi valgte? Selvfølgelig en Emmaljunga (Cerox 2.0) Vi har læst meget om hver enkelt mærke inden for klapvogne og der er de en af de bedste mærker. Der er indbygget sol og insektnet i kalechen og så er der svingbart styr! Derudover fik vi forlæderet med til klapvognen.
I får da lige et billede af vores barnevogn og den nyindkøbte klapvogn! (viser jer bedre billeder en anden dag. Farverne er meget svære at se herpå)
3 kommentarer:

  1. Jeg eeeelsker også Emmaljunga og har på ingen måde fortrudt at vi valgte dem da vi skulle have barnevogn :) Også selvom den skulle fragtes hele vejen til Spanien. Hehe :)

    www.voresmini.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Emmaljunga er virkelig også bare så godt et barnevognsmærke - vi har slet ikke haft noget at klage over :-) Kunne godt forstille mig at det var lidt besværligt at fragte den hele vejen til Spanien, men det må være dejligt at være godt "kørende" dernede ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...