tirsdag den 9. oktober 2012

Ting fra IKEA

Vi havde egentlig ønsket os et legeløkken til Alberte i plastik, men da jeg hørte fra andre at det nemt gik i stykker, begyndte jeg at kigge efter andre muligheder.
Nu har jeg fundet frem til et køkken fra IKEA som jeg har hørt rigtig meget godt om - og det ser bare så fint ud! Så det skal Alberte have i fødselsdagsgave af mig og Mads som én af gaverne :-)
Jeg har også fundet en fed stol som jeg overvejer om hun også skal have.. Hvad synes i om køkkenet og stolen?


6 kommentarer:

 1. Jeg synes begge dele ser godt ud og jeg tror Alberte vil blive glad for det

  SvarSlet
 2. Vores dagplejemor har sådan et køkken og ungerne virker til at være meget glade for det

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre søs! :-) Vi synes også bare det er SÅ fint, det er jo kogeplader med lys osv i, det synes jeg er ret sejt :-)

   Slet
 3. Jeg synes også at begge ting er fine, men hvorfor så dyre gaver? Det er et højt niveau at sætte for en 1 årig pige. Jeg skal ihvertfald være opmærksom på, at jeg ikke bare køber løs af gaver til Oliver her til december, hvor han både har fødselsdag og juleaften.. Så længe de ikke er bevidste om gavernes størrelse og pris, så prøver jeg at lade være med at købe så dyre gaver..

  SvarSlet
 4. Alle har jo hver sin holdning til hvad der er dyre gaver, og jeg synes ikke et køkken til 650 kr er en dyr gave i 1 års fødselsdag. Vi kunne da godt give hende noget andet, men så står vi måske om 2 måneder og synes hun skal have et køkken alligevel og så køber man det der. Så synes jeg ligeså godt man kan give det i fødselsdagsgave :-) Alberte gider ikke alt det babylegetøj længere og hun er vildt glad for hendes fætters køkken, så vi synes selv hun skal have et. Kunne godt have købt et til 200/250 kr men det vil være i plastik og vil måske gå i stykker efter kort tid :-)

  SvarSlet
 5. Du vil blive super glad for køkkenet. Mine niecer har det også, og det fungerer SÅ godt. Ikea har også alt tilbehør til køkkenet :-) Skal alt ikke være fra Ikea kan du i Bahne få bageudstyr med kagerulle osv. Alberte vil elske det :-D

  Jeg er glad for at læse dit svar ovenover. Ingen skal blande sig i hvad, hvor meget og hvorfor man vælger præcis DEN gave til sit barn. Hun vil ikke være bevidst om prisen på tingene, men det kommer alt sammen tids nok. God fødselsdag til Alberte.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...