onsdag den 10. april 2013

GAG.DK

Jeg kommer som mange af jer ved fra Aalborg (men flyttede til Holstebro for 2 år siden)
I Aalborg er den helt store begivenhed det årlige KARNEVAL og det er jeg selvfølgelig altid med til. Hvert år er det et stort problem at finde ud af hvad man skal klædes ud som, og vi plejer at bruge mange dage på at finde det helt rigtige.

Hos Gag.dk har de et kæmpe udvalg indenfor kostumer til alle slags fester. Faktisk har de over 8000 kostumer! Og da der jo er karneval i Aalborg den 25 Maj har jeg allerede været ved at kigge på et par stykker, men man kan jo slet ikke beslutte sig.

Da jeg skulle finde et kostume som Alberte skulle have på til fastelavn, var jeg egentlig kun interesseret i at købe et til billige penge da hun sikkert kun kom til at bruge det den ene gang. Men til næste år kunne jeg godt finde på at købe et til hende på gag.dk som hun efterfølgende kunne bruge til at klæde sig ud derhjemme med. Det synes alle børn jo til tider er sjovt :-)

Det gode ved gag.dk er at de ikke kun har selve kostumet. De har også alt hvad der ellers skal bruges - parykker, sminke osv. Derudover har de prisgaranti og altid kun 1-2 dages levering hvilket er super dejligt hvis man er lidt sent ude med at købe det (hvilket jeg plejer at være pga den manglende beslutsomhed)

Så til næste gang i skal bruge et kostume er gag.dk helt sikkert et besøg værd!
find udklædning i Århus
Dette indlæg er sponsoreret, men er 100% et udtryk for min egen mening

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...