mandag den 22. april 2013

Økodag 2013
Økologiske køer har krav på at komme på græs. Måske er det derfor, at de hopper, springer og danser i kådhed, når de den 21. april kl. 12.00 lukkes ud på det forårsfriske græs efter en vinter i stalden. Kom og vær med og nyd det fantastiske syn af de økologiske køers forårsdans!

.. Det var lige præcis hvad Alberte og jeg gjorde i dag. Vi tog ud for at se de økologiske køer komme på græs. Vi var bestemt ikke de eneste med den ide, for hold da op der var mange! Der var rigtig mange aktiviteter på den gård vi besøgte, og man kunne tydeligt se hvordan både børn og voksne nød dagen. (Vejret var jo også fantastisk til sådan et udendørs arrangement) udover aktiviteter var der en del boder hvor man kunne købe en hel masse forskellige økologiske lækkerier.

Alberte var lidt bange for de store køer til at starte med, men der gik ikke lang tid før hun synes det var rigtig spændende og sjovt. Faktisk gik hun og sagde "muuuh muuuh" hele dagen, til stor morskab for alle andre.


Som i nok kan høre på videoen
 så var Alberte MEGET begejstret for køerne


Har i også været til økodag på jeres nærmeste økogård?

2 kommentarer:

  1. dejlige billeder, kan se og høre at hun har hygget sig, videoen havde jeg jo hørt, men den er så sød , dejligt at i havde en dejlig dag <3

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det bare som en skøn dag - tror sagtens at jeg kunne på at tage til det næste år, hvor Oliver bedre kan forstå det. Men hvor er Alberte bare skøn, med hendes 'muh' <3

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...