mandag den 17. juni 2013

Hos fotografen

Siden Alberte var 3 måneder gammel har vi fået taget billeder af en fotograf i Holstebro. Vi har fået dem taget med 2-3 måneders mellemrum så vi har kunne se hvordan hun har udviklet sig fra gang til gang. Vi var meget i tvivl om det var noget vi gad at bruge penge på dengang, for vi tog jo dagligt billeder af hende med vores iphones. Men vi har absolut ikke fortrudt det. Alle billeder er blevet gode og man ser udviklingen på en anden måde når det er professionelle billeder.
Det er sjovt at se på de billeder vi fik da hun var 10 måneder gammel, da var hun stadig næsten helt skaldet - det kan man ikke ligefrem sige at hun er nu, for hun har fået de fineste små lyse krøller.

De sidste billeder blev taget for 14 dage siden, og jeg må lige dele dette fantastiske billede med jer. Synes det er så godt fanget af fotografen, på trods af vi havde en pige der absolut ikke var i godt humør den dag.

3 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn og smuk søde Regitze :) Hvor er den søde bluse fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha' søde :-) Den er fra Norlie, købte den til lagersalget i Århus. Men måske du stadig kan finde den? :-)

   Slet
 2. hun er så skøn og køn

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...