tirsdag den 30. juli 2013

Nyt fra Hollys

For et par dage siden fik jeg et tip til at Hollys havde udsalg på deres hjemmeside. Jeg har faktisk aldrig været den store tilhænger af det mærke, udover da Alberte var helt nyfødt. Men jeg kiggede lidt rundt på hjemmesiden og faldt over deres undertøj og nattøj - som faktisk var sat ned med -80%. Der var ikke noget tilbage i Albertes størrelse i "pigefarverne" men jeg fandt noget rigtig fint i en grå farve.
Da Alberte jo ikke bruger undertøj som sådan endnu, så valgte jeg at bestille det i en 92 (hun er 86 nu) for så kan hun måske begynde at bruge det når efteråret og vinteren kommer. Og det samme gjorde jeg med nattøjet, for lige nu er det ALT for varmt til at sove i mere end en ble, så jeg krydser fingre for at hun kan passe det senere på året.
Jeg var meget spændt på hvordan kvaliteten ville være da jeg ikke rigtig kender så meget til det, men jeg er allerede fan! Hold da op en lækker og blød kvalitet det er i. Så jeg er helt sikker på at det ikke er sidste gang vi køber undertøj og nattøj derfra :-)

I kan finde deres udsalg lige her Hollys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...