søndag den 4. august 2013

Nyt til Alberte

I går skulle Mads spille håndbold på Lolland hele dagen, og jeg besluttede derfor at Alberte og jeg skulle ned i byen for at hygge os lidt. Det var egentlig meningen, at vi bare skulle have lidt at spise og kigge på lidt legetøjsmad til Albertes køkken, men så "kom jeg til" at kigge forbi Little FF2 og der går man aldrig tomhændet hjem fra.
Jeg fandt en lækker hue fra Stella McCartney, som jeg var nødt til at købe til hende, den passer nemlig godt til den sorte vinterjakke, som jeg købte til hende i foråret, da der var 60% rabat på MiniATures hjemmeside. Og huen er i den lækreste bløde kvalitet, så jeg er helt sikker på, at den er alle 300 kr værd.
Jeg havde også længe kigget på et par Angulus sko i leopard, men har bare gået og ventet på at de skulle komme i butikkerne, hvilket de endelig er kommet nu. De bliver perfekte til efteråret/vinteren, da de er foret indeni, og de bliver derfor et godt makkerpar til de varme vinterstøvler, som jeg også har købt til hende fra Angulus. Så til de lidt mildere dage får hun leopard på, og når der så bliver meget koldt har vi de andre støvler.

2 kommentarer:

  1. De er så fine :) Hvilken str har du købt dem i? Tør ikke købe dem til Emma endnu... Sidst vi købte nye sko nåede hun at have dem på en gang inden hun voksede fra str 20 til 22 :S

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja de er nemlig bare så fine :-) Jeg har købt dem i størrelse 22, Alberte er lige kommet i 21 så satser på at hun godt kan passe dem. Har dog fået lov til at bytte til en anden størrelse hvis det viser sig at den ikke passer når vi skal bruge dem. Men det kan være svært det med sko, netop fordi de bare lige pludselig kan springe i størrelse. Alberte har dog haft samme størrelse i 7 måneder inden hun sprang til en anden :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...