mandag den 30. september 2013

lidt bolig

Det er længe siden, jeg har lavet et indlæg om vores bolig, og det hænger jo også sammen med, at denne blog egentlig ikke handler så meget om det, men derfor synes jeg stadig, at det er hyggeligt at skrive lidt om det engang imellem.
Det er efterhånden 4 måneder siden, vi flyttede ind i vores ultimative drømmehus og det har været den helt rigtige beslutning for os. Vi er faldet rigtig godt til, både i huset og i området - og vi nyder hvert et øjeblik, vi er her. Sommeren var dog meget varm, da vores hus er rigtig godt isoleret og derfor holder på varmen, så vi havde en lang periode, hvor det nærmest var ulideligt at være indenfor - og for den sags skyld også ude i vores have og terrasse. Men at huset er godt isoleret nyder vi til gengæld godt af nu, for vores plan er ikke at tænde for varmen foreløbigt, da der stadig er en rigtig god temperatur overalt i huset. Men når det er sagt, så må jeg indrømme, at jeg glæder mig til at få gang i vores brændeovn og nyde aftenerne foran den og bare få set, hvor meget varme den egentlig kommer til at give.Beklager at billederne ikke er lige store, men de er lagt ind via ipad - skal nok se, om jeg kan rette op på det ;-)

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen sådan et lækkert hjem i har jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld jeg slet ikke har fået svaret dig før nu :-( Men tusind tak for de søde ord :-*

   Slet
 2. Du bor så lækket... Og jo møj lækket hus... Knus fra Maria http://morogco.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Maria :-) du bor også bare SÅ lækkert! Og tillykke med din nye blog :-D

   Slet
 3. Åh, badekar!?! Gisp, sådan et vil jeg gerne have igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja badekar, uha hvor er det lækkert - selvom vi faktisk ikke bruger det så meget som vi troede, at vi ville. men mon ikke det kommer, nu hvor vejret er blevet koldere? ;-) Nu har jeg jo set noget af jeres hus, og hold da op hvor er det også bare lækkert! I bor skønt derude :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...