tirsdag den 10. december 2013

Jul i det lille hjem

Jeg elsker julen og selvom jeg har startet december med en omgang kyssesyge, som jeg stadig kæmper for at komme ovenpå - så har jeg prøvet at lave vores hjem så hyggeligt som muligt, ikke mindst for Albertes skyld.

Vi har lavet 24 pakker til hende og hver dag, når hun kommer hjem fra vuggestue, siger hun "jeg vil gerne tage en pakke" og så går hun hen i Ferm livings wire basket, som vi bruger til pakkeopbevaring og tager en pakke. Vi har købt ting til hendes dukkehus, dyr hun kan lege med, malebøger osv. og alt er indtil videre faldet i god jord.

Hver aften har vi gang i brændeovnen, og hvis der er noget, der giver hygge - så er det den. Vi plejer at tænde den, når vi sidder og spiser aftensmad. Det smarte er nemlig, at man både kan se den, når man sidder i køkkenet og i stuen. Alberte går heldigvis ikke hen til den, hun ved godt, at den er varm og at man ikke må røre den, derfor har det heller ikke været nødvendigt at købe et gitter at sætte foran (det kan være det bliver nødvendigt, den dag vi får et barn mere), men lige nu nyder vi bare, at Alberte kan lade den være i fred.

Jeg havde en hel masse planer for december, men eftersom jeg har været syg, er vi kommet lidt bagefter. Vi har dog fået lavet konfekt (som jo er meget vigtig i December) og i weekenden skal vi have hentet et juletræ og have det pyntet.

Har I en masse planer for december, eller står den også bare på en hel masse hygge hjemme hos jer?


                 

                 

                

                

                

4 kommentarer:

 1. Jeg beundre din sans for indretning. Total fan. Jeg hæfter mig ved en særlig sætning. Har I planer om at udvide familien?

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord Majasol, hvor er det dejligt at høre fra andre som kan lide min indretning :-)
  Jeg er ked af hvis det er skrevet lidt forkert, men vi har ikke planer om at udvide familien lige foreløbig. Alberte skal være storesøster på et tidspunkt, men lige nu nyder vi bare hende :-) skrev det bare for at folk ikke skulle misforstå at vi selvfølgelig sætter et gitter op, hvis vi en dag får en pilfinger i huset :-)

  SvarSlet
 3. OK. Jeg måtte lige spørge.

  SvarSlet
 4. Elsker trådkurven! Er det den fra Ferm Living?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...