tirsdag den 3. december 2013

Vi tester NOMI højstol


Alberte har været så heldig at få lov til at teste NOMI højstolen fra Evomove Den er designet af Peter Opsvik (som faktisk også er designeren bag Tripp Trapp stolen) Vi er allerede helt vilde med den, og vi valgte den i hvid og med den smukkeste, lyse askfarvede stamme. 

Selv skriver evomove på deres hjemmeside;

- Èn stol, der kan bruges fra spæd til teenager
- Trinløs regulering uden brug af værktøj 
- Siddedybden tilpasses automatisk
- Sædets form og struktur, modvirker at barnet glider frem
- ryggens udformning giver ryg og arm støtte
- Størrelse og struktur på fordstøtten giver et godt fodfæste
- Foddup stimulerer og giver urolige fødder et sted at holde frikvarter
- Børn kan selv skubbe stolen ind til bordet og sætte sig på, pga. den åbne form
- Afrundede former giver komfort
- Hjul bagtil, mindsker risikoen for bagovertilt
- Vejer under 5 kg
- Ophængsfunktion
- Nem at rengøre med klud
- Alle materialer er bæredygtige og genanvendeligeDet første jeg bed mærke i, da jeg havde pakket den ud af kassen var, at der ikke rigtig var nogen skruer osv. med. Faktisk brugte man slet ikke noget værktøj til at samle den, for oppe under sædet sad de to umbraconøgler, som man skulle bruge. 

Jeg har, fra jeg så den første gang, været helt vild med designet. Mange jeg har snakket med har været noget skeptiske over for den, men sådan har jeg slet ikke haft det. Den passer også rigtig godt ind i alt vores andet møblement. 

Stolen er virkelig nem at holde ren. Vi har også en Tripp Trapp stol og jeg synes den er MEGET svær at holde bare en smule ren. Så det er et kæmpe plus for enhver børnefamilie, at Nomi stolen er nem at tørre af med en klud. 

Man skal ikke have gang i skruetrækker osv. for at regulere på både sæde og fodstøtte. Der er nemlig to drejehåndtag, som man bare skruer på og derefter kan man justere både sæde og fodstøtte uden problemer - man skal slet ikke have gang i værktøjet, som man skal på mange andre stole, hvis der skal reguleres på noget, bl.a. på Trip Trap stolen. 
Det eneste minus jeg kan give er, at stolen glider for nemt bagud, hvis Alberte f.eks rejser sig på stolen, bøjer sig forover og vil tage noget på bordet, for så begynder den ligeså stille at glide bagud. Derfor har vi været lidt bange for, om hun skulle falde ned fra den - det har hun dog ikke gjort, og vi ELSKER stolen - faktisk så meget at vi ikke har brugt vores Tripp Trapp stol siden vi fik NOMI stolen. Hold endelig øje med bloggen her, for inden længe kan netop DU vinde en Nomi stol i valgfri farve til en værdi af 1499,- Allerede nu kan du gå ind og lure på, hvilken farve du ønsker, hvis det er dig der vinder lige her .

Indlægget bringes i samarbejde med Evomove.dk 

1 kommentar:

  1. Lækker konkurrence. Den stol vil passe perfekt til min Alberte :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...