fredag den 21. marts 2014

"Nyt" værelse

Nu hvor Alberte er blefri, har vi valgt at sælge hendes puslekommode. Mange vil nok spørge, hvorfor vi ikke gemmer den til den næste baby, vi skal have - og det vil da helt sikkert også være praktisk. Der går dog noget tid, før en baby kommer på tale hjemme hos os og til den tid vil vi gerne have et puslebord, der ikke fylder så meget.

Da puslekommoden blev fjernet var der lige pludselig rigtig meget plads, der skulle fyldes ud. Vi valgte derfor i første omgang at sætte hendes køkken fra IKEA på den plads, men så snart vi får hendes juniorseng hjem, så skal den have sin plads der.

Jeg har lavet en collage over ting, som gerne skal finde vej til hendes "nye" værelse inden for den nærmeste fremtid. Et par af tingene bliver allerede købt/bestilt på Mandag :-) 

Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat. 

                   
1. Happylights - 2. Pude fra Ferm Living - 3. Pude fra Ferm Living - 4. String Reol - 5. Sækkestol fra CamCam - 6. Sengetøj fra Ferm Living

1 kommentar:

  1. Spændende - det glæder jeg mig til at se billeder af, det er altid rart med lidt inspiration :) Vi fik sengetøjet fra Ferm Living i barselsgave til vores datter, det er så fint og lækker i kvaliteten at det kan jeg godt forstå I også skal have til jeres lille pige.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...