lørdag den 10. maj 2014

Sandaler fra Angulus

Det er ingen hemmelighed, at vi herhjemme er stor fan af Angulus! Albertes første sko var fra Angulus og vi har faktisk næsten ikke brugt andre mærker siden. Albertes fod passer perfekt i deres smalle modeller.

Angulus formår virkelig at lave sko/sandaler/støvler for enhver smag, og så er deres komfort virkelig fuldstændig i top. 

SS14 kollektionen er intet mindre end fantastisk (ligesom alle deres tidligere kollektioner!!). Jeg har brugt lang tid på at finde den sandal som Alberte skal bruge hen over sommeren (til fint brug). Jeg har dog lige siden jeg så deres leopard sandaler, været fuldstændig solgt. Så egentlig var det ikke så svært at klikke dem hjem, men jeg var også meget tæt på at klikke de rosa farvede lak sandaler hjem - og måske jeg stadig ender med at gøre det?

Nu ser vi helst at sommeren snart kommer, så hendes fine sandaler kan komme i brug udendørs, og ikke kun hjemme på stuegulvet.
1 kommentar:

  1. Hej Regitze. Det er så hyggeligt at følge med på din blog og på instagram! :) Mange gange tillykke med forlovelsen, det er stort :) Jeg tænkte på, nu hvor vi hører meget om det forskellige tøj til Alberte, så har jeg et spørgsmål for at stille min nysgerrighed: hvor køber du tøj til dig selv? Det kunne være endnu mere hyggeligt med et par indlæg omkring det også :)

    Mvh. Malene

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...