fredag den 23. maj 2014

#ssbloggereventaarhus

For et par uger siden var jeg så heldig, at jeg igen var inviteret til et fantastisk blogevent af de 3 søde piger bag bloggene Candmor, GoldenGhetto og Northernchild. Denne gang havde de fået Marlene fra MarMar Copenhagen til at komme og fortælle og vise deres AW14 kollektion frem, som hedder "The Darker The Night, The Brighter The Stars" Den var som alle deres andre kollektioner, intet mindre end fantastisk. Jeg fandt i hvert fald flere forskellige styles, som jeg simpelthen er nødt til at købe til Alberte når det lander i butikkerne eller på deres webshop


Pigerne havde som sidste gang haft enormt travlt med at planlægge en fantastisk dag for de bloggere som var inviteret. Og jeg taler vidst på alles vegne når jeg skriver, at de havde sørget for os udover alle grænser.

Der var god til at snakke med de andre piger, både imellem stativerne med det smukke tøj, men også ved det absolut veldækkede bord. Der var alt lige fra nybagte boller, en masse lækre kager og og sponsoreret lækker lakrids fra Johan Bülow og the fra A.C Perch. SÅ lækkert!

Når jeg siger, at pigerne havde haft travlt, så er det fordi at de også havde sørget for at lave den mest fantastiske goodiebag til os, med hjælp fra en masse søde sponsorer. Det er helt fantastisk, at så mange firmaer støtter op omkring sådan et arrangement.

Jeg vil løbende vise jer de lækre ting som var i vores goodiebag (som forresten var fyldt til randen). Og som om at alt dette ikke var nok, så fik vi sørme også en smuk vase fra Kähler og en masse lækkert the fra A.C Perch.

Jeg kan afsløre at nogle af de ting som var i vores goodiebag var gavekort til forskellige webshops. Bl.a til MarMar Copenhagen, WHEAT, Mylillelimon og Legebutikken. Jeg vil løbende vise jer hvad jeg har valgt at købe for gavekortene.


Jeg vil også gerne sige tusind tak til alle de sponsorer, som havde været så søde at bidrage til festen. De fleste ting er allerede taget flittigt i brug herhjemme :-)Der var også et par lækre konkurrencer, hvor der bl.a. var alt fra gavekort og sengetøj til badetøj og lakrids at "kæmpe" om. Jeg var så heldig at vinde et gavekort til Name It, så nu skal jeg have købt en masse fra deres nye kollektion til Alberte.

CamCamFroh und FrauKaikuLAKRIDS by Johan BülowMoloName itPierrot la LuneSoft Gallery


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...