tirsdag den 24. juni 2014

balancesko fra bObles

Til det fantastiske #ssbloggereventaarhus, som jeg skrev om tidligere lige her, var vi så heldige, at et par balancesko fra bObles havde fundet vej til vores overdådige goodiebag. Balanceskoene har været et kæmpe hit herhjemme lige siden og der hersker ingen tvivl om, at Alberte virkelig har udviklet sin balance på de uger, hun har haft dem.

Selv skriver bObles dette om deres balancesko:

"bObles Balancesko er et sjovt, udviklende og udfordrende produkt til fordel for Muskelsvindfonden. For hvert købte cirkus balancesko, går 30 kr til Muskelsvindfonden.

Med balanceskoene på kan børn og barnlige sjæle udfordre balancen ved fx stående at vippe, prøve at gå eller hoppe. Børnefysioterapeuten Louise Hærvig udtaler: Vi skal lege, grine og balancere som en fantastisk cirkusartist. For så kan kroppen nemlig sige klar, parat, start til livets udfordringer. At kroppen bliver udfordret på balancen er en af de vigtigste stimuli gennem hele livet - stik fødderne i balanceskoene og du er godt på vej. 

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA- skum, der er skridsikkert og ikke indeholder farlige ftalater eller andre blødgørere, og samtidig har en blød overflade, der er let at rengøre med en fugtig klud. Materialet er let, og kanterne er runde og sætter derfor ikke mærker i gulve eller huset øvrige møbler. bObles tumlemøbler er testet til børn. "


Alberte har moret sig gevaldigt, når hun har haft dem på. Hun synes, det er sjovt at udforske en masse ting og jo flere gange, hun har haft dem på, jo mere modig er hun blevet. I starten ville hun holde mig i hånden, så begyndte hun at gå et par skridt selv - for det var jo stadig lidt farligt, at de vippede frem og tilbage! Derefter begyndte hun at gå lidt længere væk fra os og nu.. Ja, nu løber hun jo nærmest med dem på. Så efter min mening er disse balancesko geniale for de smås motoriktræning.

Hvis man er interesseret i at købe disse balancesko kan man købe dem på bObles hjemmeside til 199,-

2 kommentarer:

  1. Aj, hvor er hun sej! D fik dem på en lille smule, men han er stadig ret meget for lille til dem. Glæder mig til, at han kan tonse rundt lige så sej som Alberte :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nååårh, søde D! Han skal helt sikkert nok blive rigtig skrap til at rende rundt på dem. Alberte var også meget usikker i starten, men hun VILLE have dem på hele tiden. Så hun har også øvet sig meget , og er på den måde blevet god til det. Han kommer med garanti til at elske dem, når han bliver stor nok til at passe dem :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...