tirsdag den 24. juni 2014

Eventyret i Qatar

Den 17. Maj tog Mads turen til Qatar for at hjælpe holdet Lekhwiya i kampen for at vinde et par titler. Holdene i Qatar må have 3 udenlandske spillere på deres hold og da de stod uden en højre back til de sidste 3 turneringer, hentede de Mads som erstatning. En af grundene til at Mads valgte at sige ja, var, at også hans landsholdskammerat og tidligere klubkammerat skulle derned. Det er trods alt altid sjovere at være 2 danskere på samme hold.

Jeg kan fortælle, at det altså var noget af et puslespil, der skulle gå op, når man pludselig med 2 dages varsel finder ud af, at ens kæreste skal 4 uger til Qatar. For det første fordi jeg var i min 5 måneders praktik på socialrådgiverstudiet, hvor jeg arbejdede 37 timer og Alberte var kun på 30 timer i vuggestuen. Allerede der gav det os en smule problemer, men de var heldigvis til at tale med og forstod godt vores situation. Albertes bedsteforældre har selvfølgelig hjulpet der, hvor de kunne, men de arbejder jo som alle andre og har derfor haft lidt svært ved at hjælpe i hverdagene. Samtidig har jeg haft eksaminer i den periode, hvor han var væk, så jeg begyndte godt at kunne mærke trætheden snige sig langsomt ind på mig den sidste uges tid, han var væk.

Den 28. Maj fik Alberte og jeg chancen for at rejse en tur ned for at besøge ham. Alberte savnede sin far MEGET og havde enormt meget brug for at være sammen med ham.
Varmen gjorde, at vi for det meste var nødt til at holde os indenfor, men det var nu også mere rart end at bevæge sig ud i 46 graders varme - især når man som kvinde skulle have lange bukser eller lang nederdel på. Omkring aftenstid kunne man langsomt begynde at bevæge sig udenfor, uden sveden dryppede af en - men stadig var der mindst 30 grader. Alberte nød vores ture til den "lokale" legeplads hver aften, hvor en masse lokale kvinder kom med deres børn.

Som I kan se brugte vi ikke alle dage indenfor i den dejlige aircon. Vi var også på stranden et par gange, hvor udsigten var SÅ smuk. Det er virkelig svært at beskrive, hvor smukt det var bare at sidde der i vandkanten og nyde udsigten med de store bygninger.


Til Januar er der VM i Qatar og man kan da håbe på, at Mads bliver udtaget til at spille, så man får mulighed for at opleve dette smukke land én gang mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...